Over MOBILE containing BV

Wij zijn de Nederlandse fabrikant van oplossingen voor intern transport en opslag, zoals stapelaars met een veersysteem en transportwagens. Ons bedrijf is in 1971 opgericht en opereert internationaal. Sindsdien hebben wij een grote expertise opgebouwd, aanvankelijk in de professionele foodservice, inmiddels al enige jaren ook in de zorglogistiek (OK en CSA) en de industrie. Afhankelijk van (geografische) markt en/of oplossing opereren wij via installateurs of dealers of aanbieders met een complementair aanbod.

 

Onze filosofie is om repeterend verplaats- en tilwerk prettig en licht te maken. We inventariseren, engineren, visualiseren en produceren oplossingen voor niet te automatiseren, fysiek belastend werk conform wensen en behoeften van de gebruiker, al dan niet in samenwerking met een designbureau. MOBILE containing stelt zich graag op als een partner die ook projectmatig klantenoplossingen bedenkt en realiseert. Naast hulpmiddelen uit het serie-programma, bieden we maatwerk uitvoeringen, zoals stapelaars voor borden met een grote diameter, (afruim)wagens met speciale afmetingen of aangepaste draairichting van deur, gelakte modellen etc. Onze drijfveer, expertise en creativiteit staan borg voor pragmatische oplossingen en minimalisering van total cost of ownership voor de klantorganisatie.

 

Sociale- en milieuverantwoordelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Onze CO₂ footprint is klein doordat nagenoeg al onze leveranciers in Nederland zijn gevestigd. Door gebruik van roestvrijstaal, recycled plastic en rockwool voor isolatie hebben onze producten een circulair karakter.

 

De productie wordt voor een belangrijk gedeelte gedaan bij zusterbedrijf AVEDKO BV, één van de grootste producenten van roestvrijstalen buitenkasten in Nederland. AVEDKO BV is in 1921 opgericht, voert een eigen complete productlijn en beschikt over een groot machinepark met lasersnijden en een geavanceerde poedercoatinstallatie.

 

Beide bedrijven zijn nog steeds in familiebezit en hebben in totaal 43 deskundige en enthousiaste medewerkers.

Back To Top