skip to Main Content

Over MOBILE containing

MOBILE containing is een Nederlandse fabrikant van stapel-en uitgifteautomaten voor serviesgoed. Het bedrijf bestaat meer dan 40 jaar en beschikt inmiddels over een hoop kennis van en ervaring met deze apparatuur. Bij MOBILE containing BV werken 8 mensen. De productie wordt voor een belangrijk gedeelte gedaan bij moederbedrijf AVEDKO BV, dat ook geheel andere roestvaststalen producten maakt, werken 35 mensen.

De fabriek beschikt over een modern machinepark en een poeder-coating lakkerij.

Het ontwerpen en ontwikkelen van apparatuur vindt in eigen beheer plaats, waarbij soms wordt samengewerkt met een designbureau.

Onder invloed van nieuwe technische mogelijkheden en vragen vanuit de markt, wordt de apparatuur regelmatig aangepast c.q. vernieuwd.

Standaard en maatwerk

Naast apparatuur uit het standaardprogramma wordt veel apparatuur naar wensen van de klant gemaakt; voor borden met een grote diameter, afruimwagens, wagens met speciale afmetingen, gelakte modellen etc. Steeds vaker manifesteert MOBILE containing zich als een partner die projectmatig met klanten oplossingen bedenkt en realiseert.

In 2012 werd een geheel nieuw model glazenstapelaar ontwikkeld. In 2017 een modulaire unit voor de opvang van koffie, thee e.d. bij afruimmeubels.

Het standaardprogramma valt uiteen in enkele groepen:

  • Inbouwstapelaars en inbouw soup well voor buffetten ed.
  • Verrijdbare stapelaars, verwarmd en onverwarmd, voor instellingskeukens, (bedrijfs)restaurants en hotels.
  • DBS COMBI wagens voor diverse toepassingen.
  • Transport- en opslagwagens voor de ontkoppelde keukens.
  • Bain-mariewagens.

Internationaal

In Nederland, België en Duitsland wordt geleverd aan grootkeukeninstallateurs en dealers. Verdere export vindt plaats naar de volgende landen: Noorwegen, Zweden, Finland, Estland, Letland, Groot-Brittannië (zusterbedrijf), Ierland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië, Zwitserland, Oostenrijk, Tsjechië, Griekenland, Cyprus, Malta, Marokko, Bahrein, Verenigde Arabische Emiraten, Nieuw Zeeland en Australië.

Back To Top